Matkailualan koulutusta Joensuussa: opiskele matkailuliiketoimintaan erikoistuneeksi kauppatieteiden maisteriksi

Jo ensimmäisenä vuonna erittäin suosittu Tourism Marketing and Management -maisteriohjelma Joensuussa etsii taas opiskelijoita. 

Haku kansainvälisiin maisteriohjelmiin Itä-Suomen yliopistossa on pian alkamassa. Myös suomalaiset opiskelijat voivat hakea näihin ohjelmiin. Joensuussa aloittaa syyskuussa 2018 toinen vuosikurssi matkailumarkkinoinnin ja johtamisen maisteriohjelman opiskelijoita. Kahden vuoden opiskeluiden jälkeen opiskelijat valmistuvat matkailuliiketoimintaan erikoistuneiksi kauppatieteiden maistereiksi. Ohjelma on kokonaan englanniksi, mutta sivuaineopintoja voi suorittaa myös suomeksi.

Hakijoilta vaaditaan vähintään vuoden (60 op) matkailualan- tai liiketoiminnan opintoja sekä sopivaa aiempaa tutkintoa, esimerkiksi kauppatieteiden kandidaattia, restonomia tai tradenomia.

Haku alkaa 1.11.2017 ja päättyy 31.1.2018.

Tarkemmat tiedot hakuehdoista ja hakuprosessista http://www.uef.fi/en/web/tmm/how-to-apply

Tourism Marketing and Management logo

Minkä takia meille kannattaisi tulla opiskelemaan?

Tarjoamme suomalaisille opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden hankkia kauppatieteiden maisterin tutkinto kansainvälisessä oppimisympäristössä. Kauppatieteilijät sijoittuvat monenlaisiin työtehtäviin ja työttömyysprosentti on erittäin alhainen. Tähän myös meidän maisteriohjelmakin pyrkii. Pidämme opiskelijoiden työllistymistä mielenkiintoisiin ja haasteellisiin matkailuliiketoiminnan kehittämistehtäviin yhtenä keskeisistä prioriteeteistämme.

Meillä on loistava tiimi matkailuliiketoiminnan asiantuntijoita ja meidän opiskelijamme pääsevät osaksi tätä tiimiä. Opintojaksoillamme hyödynnämme kattavia yhteistyöverkostojamme joilla varmistamme myös käytännönläheisten taitojen kehittämisen. Hyödynnämme uusia opetusmenetelmiä ja toimintamme on erittäin opiskelijalähtöistä. Olemme lisäksi ainoa suomalainen yliopisto, joka tarjoaa tällaista tutkintoa. Matkailuala on voimakkassa kasvussa niin globaalisti kuin kansallisestikin ja tarjoaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia motivoituneille yrittäjille ja työntekijöille. Ohjelmastamme valmistuneet opiskelijat osaavat digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen ja teknologioiden hyödyntämisen matkailuliiketoiminnassa, matkailualan kestävän kehittämisen, luonnon hyödyntämisen matkailuresurssina sekä hyvinvointielämyksien tuottamisen matkailijoille.

Jätä yhteystietosi meille osoitteessa https://elomake.uef.fi/lomakkeet/15909/lomake.html niin pysyt ajan tasalla mitä ohjelmassa tapahtuu. Voit myös seurata ohjelmaa ja ihan yleisesti pysyä kärryillä matkailumarkkinoinnista ja -johtamisesta Facebookissa ja ohjelman blogissa.

Lisätietoja Juho Pesonen (tutkimuspäällikkö, ohjelman koordinaattori, matkailualan opetus- ja tutkimuskeskus, juho.pesonen[at]uef.fi, www.twitter.com/eppuJ, www.juhopesonen.com)

Kommentit