Digitaalisen matkailuliiketoiminnan minimessut (workshop) Helsingissä 20.1.2017

Tervetuloa matkailun digitalisaatio -tapahtumaan Matka-messujen yhteydessä pidettävään matkailun digitalisaatiotilaisuuteen. Tilaisuudessa mahdollisuus tavata Suomen johtavia sähköisen liiketoiminnan kehittäjiä ja toimijoita.
Yhteistyössä Skål International Norden ja Itä-Suomen yliopisto järjestää tapahtuman Messukeskuksen vieressä, Haaga-Helian Pasilan kampuksella tilaisuuden, jossa sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilla toimivat yritykset tarjoavat uusimpia palvelujaan matkailuelinkeinolle. Tapahtuma on workshop-tyyppisesti järjestetty eli palvelujaan tarjoavat yritykset esittelevät omissa pöydissään yritystään. Tilaisuus soveltuu erinomaisesti matkailukohteiden edustajille ja -yrityksille, jotka haluavat tutustua matkailun sähköisen liiketoimintaan liittyviin yrityksiin ja palveluihin ja verkostoitua. Osallistujien määrää on rajattu 40 eli suosittelemme aikaista ilmoittautumista, jotta mahdollistat pääsyn tilaisuuteen.
Aika: 20.1.2017 (perjantai) klo 09.00 - 12.00
Paikka: Haaga-Helia Pasilan kampus, tila 8202a-c
Osallistumismaksu:
- Skål International -jäsen: ilmainen
- Muut: 50 euroa + alv 0%
Ilmoittautuminen: osallistuminen edellyttää etukäteen ilmoittautumista, ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseessa: skalhelsinki@skalfinland.com. Ilmoittautuminen viimeistään 18.1.2017. 
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.
Lisätietoa: Kari Halonen, Skål International Norden, kari.halonen@skalfinland.com ja Juho Pesonen, Itä-Suomen yliopisto, juho.pesonen@uef.fi 

Näytteilleasettajina messuilla ovat (lista päivittyy vielä):

Lingo Languages Oy


Teetkö työtä, jossa tarvitset vieraan kielen osaamista? Palveletko ulkomaisia matkailijoita? Tarvitsetko petrausta kielitaitoosi tai sujuvia ja asiakkaitasi puhuttelevia tekstejä vieraalla kielellä?
Olemme kielitoimisto Lingo Languages Oy, kumppanisi monikieliseen viestintään.


Palveluihimme kuuluvat selkeät ja sujuvat käännökset, ammattimaiset ja huolelliset kielentarkistukset, laadukas sanastotyö yrityksellesi olennaisista termeistä eri kielillä sekä oppimisen riemua tarjoavat kielikoulutukset. Toimintaamme täydentää luotettava ja turvallinen Cloud9®-pilvipalvelumme, jonka ansiosta saat meiltä palvelua nopeasti ja helposti, yhteistyössä kanssamme.Palveluita tarjoamme yli 20 kielelle. Kääntäjiä ja oikolukijoita meillä on yli 50 eri puolilla maailmaa. Myös kielikouluttajiemme tausta on kansainvälinen. Toimitamme laadukkaat käännökset ammattitaitoisen kääntäjän laatimina nopealla aikataululla ja vaivattomasti. Olemme asiakkaillemme osaava ja luotettava kumppani. 

www.lingo.fi,
osallistujat Miia Virtanen ja Lucy Johansson (tai Mikko Virtanen), lingo@lingo.fi, puh. 0400-853803 / Miia,

Antinkatu 5, 28100 Pori. 

FlowHouse oy
FlowHouse Oy on digimarkkinoinnin, sosiaalisen median ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisen riippumaton asiantuntijatalo. Toteutamme matkailumarkkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja, jotka kokonaisuutena tulevat osaksi organisaation jokapäiväistä liiketoimintaa tuottaen asiakkaille lisäarvoa kasvavana myyntinä ja tunnettuutena. Useiden vuosien kokemus eri matkailualan töistä ja projekteista täydennettynä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijuudella ja ymmärryksellä, luo FlowHousesta varteenotettavan kumppanin matkailumarkkinoinnin eri osa-alueiden kehittämiseen.


FlowHouse Oy | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä

Anne Kaakkuriniemi
p. 050 304 8455
anne.kaakkuriniemi@flowhouse.fi

Sanna Virtanen
p. 050 438 3350

sanna.vitanen@flowhouse.fi

Retkipaikka

Olemme luonto- ja lähimatkailuun erikoistuneita asiantuntijoita.  Tuotamme palveluita suoraan kuluttajille ja erilaisille matkailuyrityksille ja julkisille matkailuorganisaatioille. Olemme Suomen johtava toimija matkailualan sisällöissä. Julkaisukanavamme ovat Suomen mittapuulla poikkeuksellisen tavoittavat. Vuoden 2016 aikana tuotteemme tavoittivat lähes miljoona suomalaista.

Teknologiamme palvelee sitä, kuinka sinun asiakkaasi kohtaa viestisi muodossa, jonka hän kokee tavallista parempana palveluna. Uutuutena tuomme markkinoille matkailupalveluiden kauppapaikan, joka tuo tuotteet asiakkaille suoraan sisältöjen ja paikkatiedon kautta.

www.retkipaikka.fi
www.finlandnaturally.com
www.ruokaretki.fi
www.jotuca.fi  

Antti Huttunen
CEO
0408210485
antti@retkipaikka.fi 


Anna Rinteinen
kehityspäällikkö
040 138 7660

anna@retkipaikka.fi 


CodeGem: TraviusCodeGem tarjoaa matkailun tukipalveluja yrittäjille tavoitteenaan parantaa matkailuyritysten kilpailuedellytyksiä tarjoamalla yrittäjille asianmukaiset työkalut ja oikeat kontaktit tuloksen tekoon. Pyrimme tuomaan asiakkaillemme tehoa toimintaan, uusia myyntikanavia ja säästötoimenpiteitä.

Vaikka CodeGem tarjoaa ensisijaisesti tietoteknistä ratkaisua yritysten käyttöön, saavat Traviuksen piiriin liittyvät yritykset koulutuksen yhteydessä arvokasta tietoa yrityksen prosesseista, asiakasjohtamisesta ja laatudokumentoinnista.

Traviuksen ja koulutuksen hintataso on laadittu siten, että se on sopiva jokaiselle matkailuyritykselle. Traviusta oikein käytettynä yritykset säästävät moninkertaisesti omassa toiminnassaan Traviuksen käyttökustannukset. Keskittymällä palveluissaan yrityksen prosessinhallintaan ja laatudokumentointiin sekä helpottamalla B to B kaupankäyntiä ja yritysten verkottumista CodeGem kehittää yritysten tehokkuutta ja kustannusrakennetta.

Minimessuille osallistuu Jouko Tiihonen, jouko.tiihonen@codegem.fi

Yhteystiedot: info@codegem.fi ja kotisivut www.codegem.fi puhelinnumero +358 (0)40 83 97 120


Starcut
Mobiilisovellusten asiantuntija - satoja toteutettuja projekteja, miljoonia latauksia, useita puhelimiin esiasennettuja sovelluksia. Starcut tarjoaa osaamista mobiili- ja web-sovellusten suunnitteluun, kehittämiseen, ylläpitoon ja hallintaan.

Ydinosaamisemme
·         Verkkopalveluiden, mobiilipalveluiden ja mobiilikehityksen konsultointi
·         Käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnittelu
·         Ketterä mobiili ja verkkopalveluiden kehittäminen
·         Taustajärjestelmäkehitys ja integraatiot
·         Pilviympäristöt
·         Toteuttamiemme palveluiden ylläpito

Messuille osallistuu Jan Walldén (jan.wallden@starcut.com) ja Mikko Sairanen (mikko.sairanen@starcut.com)

Runeberginkatu 5 B
4. kerros
00100 Helsinki FINLAND

Valu


Olemme strateginen kumppanisi verkossa ja mobiilissa. Autamme nousemaan uudelle tasolle viestintää ja liiketoimintaa tehostavilla sähköisillä ratkaisuilla.

Palvelemme digitaalisen markkinoinnin palvelutarpeissa: SEO/SEM, analytiikka, markkinoinnin automaatio, käyttäjätutkimukset, konversio-optimointi.
Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustot, intra- ja ekstranetit, verkkokaupat, verkkolehdet, vuosiraportointiratkaisut, verkko- ja mobiilisovellukset.

Pitkäaikainen kokemuksemme, tuotekehityksemme ja osaava henkilöstö ovat vahvuuksiamme, jotka takaavat kilpailukykyisen palvelun projekteissa,  asiakastuessa ja jatkokehityksessä.

Lisätietoja www.valu.fi

Tuotesivustomme:
www.showell.fi
www.mago.fi
www.valuer.fi

Messuille osallistuu  Juha Mattila, puh. 010 423 5403, juha.mattila@valu.fi ja Sami Suni, puh. 010 423 5402, sami.suni@valu.fi

Yrityksen yhteystiedot
Valu Digital Oy, Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä, puh. 010 423 5400, www.valu.fi

 Liki by Tietotalo 


Olemme mobiililiiketoiminnan haasteiden ratkaisija ja innovatiivinen kehityskumppani. Mobiilisovellusalustamme Liki on yhdistelmä kohdennettua viestintää ja asiakaskokemuksen hallintaa. Ratkaisumme luo yrityksille uusia mahdollisuuksia tavoittaa ja puhutella asiakkaitaan. Palveluihimme kuuluvat strategia- ja konseptitason suunnittelu, mobiilisovellusten toteuttaminen sekä mobiiliasiointipalveluiden kehittäminen.  

Liki Solutions on Tietotalon omistama mobiililiiketoiminnan yksikkö. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita.  Toteuttamiamme ratkaisuja käyttää säännöllisesti yli 2 miljoonaa suomalaista. Olemme mukana, kun asiakkaamme tekevät digitaalista markkinointia, toteuttavat verkkopalveluja tai uudistavat taustaratkaisuja.    

Jari Auranen  
Liiketoimintajohtaja App Studios Finland Oy


App Studios Finland Oy on kumppanisi erilaisissa digitaalisissa ratkaisuissa, joita suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme joustavasti. Tavoitteenamme on luoda tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä palveluita, joiden toimivuus ja käytettävyys ovat huippuluokkaa.Palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivut, tilausjärjestelmät, verkkokaupat ja muut custom-työt sekä Catcher-palvelu.Catcher-sovellus auttaa sinua ja yritystäsi keräämään helpommin ja nopeammin asiakasdataa ja palautetta. Catcher auttaa osaltaan markkinoinnin automatisoimisessa sekä yrityksen muiden markkinointikanavien hyödyntämisessä.Viiva- ja QR-koodien lukuominaisuuden avulla Catcher helpottaa myös yhteystietojen jättämistä ja mahdollistaa mm. paikan päällä toteutettavat ilmoittautumisjärjestelmät ja messuarvonnat.

Catcher toimii natiivisti iPad-applikaationa, mutta sisällöt on mahdollista toteuttaa myös päätelaiteriippumattomana web-sovelluksena. Lisätiedot: 

Tapahtumaan Catcherilta osallistuu

Tiina Kuningas, tiina.kuningas@appstudios.fi 045 856 5612 ja

Anette Lyly, anette.lyly@appstudios.fi


Druid Oy: These are the druids you are looking for


Rakennamme käyttäjäystävällisiä ja asiakkaan digitaalista liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita ketterästi ja räätälöidysti.

Olemme avoimen lähdekoodin Drupal-sisällönhallintajärjestelmän ja ketterän ohjelmistokehityksen huippuosaajia Suomessa. Meillä tehdään vain timanttia. Uskomme kumppanuuksiin ja haastamme asiakkaitamme tekemään parempaa liiketoimintaa verkossa.

Palvelumme kattavat verkkopalvelun koko elinkaaren tarvekartoituksesta ja konseptin suunnittelusta aina ylläpitoon ja jatkokehitykseen:
  • Digitaalisen liiketoiminnan konsultointi
  • Palvelumuotoilu
  • Verkkopalvelujen toteutukset
  • Verkkopalvelujen auditoinnit
  • Ylläpito ja jatkokehitys
  • Ketterän kehityksen koulutukset ja valmennukset
Tutustu referensseihimme: https://druid.fi/referenssit


Mika Suominen
puh. 040 7355 733

Mikko Hämäläinen
puh. 040 5275 945Druid Oy, Pasilankatu 2, 00240 Helsinki


EXOVE  – We deliver digital growth!


Asiakkaat ja palveluiden käyttäjät odottavat erinomaista palvelukokemusta sähköisissä kanavissa. Sähköisen asiointikanavan onnistunut suunnittelu ja toteutus asettaa jokaisen matkailuyrittäjän samalle viivalle asiakashankinnassa.  Tule kokemaan kuinka virtuaalinen todellisuus (VR) voisi tukea liiketoimintaasi ja kuinka sen avulla voisitte erottautua. Elämyksiin ihastutaan!

Exove on  täydenpalvelun suunnittelu ja toteutuskumppani. Me autamme asiakkaitamme kasvamaan.
              
Tule tapaamaan Vuokkoa ja Pekkaa. Voit varata meille ajan jo etukäteen http://doodle.com/poll/9mxabc5wefz38n9a 
Myynti: vuokko@exove.com, 050 3826 949  ja Design: pekka@exovedesign.com, 040 587 6859

Www.exove.com | www.exovedesign.com | Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki 

24hEXPERIENCE


24hEXPERIENCE mullistaa tavan, jolla asiakkaasi löytävät, muotoilevat, ostavat ja kokevat elämyksiä ja vapaa-aikaa.

Ammattilaisena se tarjoaa sinulle alustan ja työkalut kehittää, testata, myydä, tuottaa ja mitata personoituja kokemuksia isolle yleisölle, ilman isoja investointeja ja työläitä käyttöönottoprojekteja.

Paranna asiakaspolkujasi ja kasvata nykyisiä ja luo uusia tulovirtoja - lähde 24hEXPERIENCE-elämyskauppiaaksi!

Jannika Joutsenniemi
CEO
+358 40 7003202
jannika@24hEXPERIENCE.com

24hEXPERIENCE.com
personoi kokemuksia kaikkialla

Iwa Labs ltd


Iwa Labs tarjoaa asiakkailleen verkko- ja mobiilipalveluiden suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitopalveluita.

Toteutamme avoimeen lähdekoodiin pohjautuvia ohjelmistoratkaisuja, joissa kiinnitetään erityistä huomiota ihmislähtöisyyteen, hyvään käytettävyyteen, järkeviin elinkaarikustannuksiin sekä toimittajariippumattomuuteen. Valitsemme työkalut aina käsillä olevan tehtävän mukaan ja tarjoamme useita eri toteutusteknologioita kuten esimerkiksi Ruby on Rails, AngularJS ja iOS-, Android- ja hybridisovellukset.

Iwa Labsin asiakkaat ovat uudistushenkisiä organisaatioita startupeista pörssiyhtiöihin sekä edistyksellisiä julkisen puolen toimijoita. Tiimimme koostuu ohjelmistoalan kokeneista osaajista ja kyvykkäistä uuden sukupolven ohjelmistokehittäjistä.

Tapahtumaan osallistuu  
Philippe Buess
Business Development Manager
Iwa Labs Ltd

Email:   philippe@iwa.fi
Mobile: 040 8333 747
Kotisivut: http://www.iwa.fi/

360teekki
360teekki Oy on 360° videoihin ja virtuaalitodellisuuteen (VR) erikoistunut tuotantoyhtiö. Toteutamme korkeatasoista 360° videosisältöä virtuaalisiksi kokemuksiksi avaimet käteen periaatteella. Autamme myös asiakkaitamme sisällön hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Yhtiömme työntekijöillä on pitkä kokemus videotuotannosta ja monikanavaisesta digitaalisesta markkinoinnista matkailutoimialalla. Tiedämme jo nyt, että VR ja 360° videot muuttavat tavan tehdä palvelujen markkinointia. Haluamme olla osa tätä muutosta.

www.360teekki.com

Osallistujat: Kristian Katisko, Mika Viitanen, Janne Jäälinoja, Sebastian Webster
Sähköpostit ovat muotoa etunimi(at)360teekki.com
Puhelin: 040 546 9878
Osoite: Tuomaankuja 5 B, 00730 Helsinki
KILROY MEDIA
Kilroy Is Here


Kilroy Media - kertoo paikkasi tarinat netissä!
Erikoistunut mediatuotanto- ja markkinointiviestintäyhtiö
Helsinki ○ Espoo ○ Vantaa ○ Hämeenlinna ○ Tampere

Olemme erikoistuneet VR360+ tuotantoon. VR360+ media soveltuu erityisen hyvin matkailualan yrityksille, jotka haluavat esitellä laadukkaita sisä- tai ulkotilojaan potentiaalisille asiakkailleen netissä.

Parannetussa Kilroy VR360+ mediassa muokkaamme kuva- ja videoaineiston ennennäkemättömään muotoon lisäämällä siihen muita mediaelementtejä: kuvaa, videota, tekstiä, grafiikkaa sekä linkkejä Web palveluihin ja sivustoihin. Nostamme asiakkaittemme median informatiivisuuden ja kuluttajien mielenkiinnon aivan uudelle tasolle.

Kilroy VR360+ medialla ei enää tarvitse miettiä kertooko yksi kuva enemmän kuin tuhat sanaa.

Jopa 50x parempi kiinnostavuus medialle

VR360+ media on osoittautunut käyttäjien keskuudessa ainutlaatuisen kiinnostavaksi ja aktivoivaksi mediaksi. VR360+ median tuottamat klikkimäärät ja median keskimääräinen kulutus ovat jopa 50x paremmat kuin perinteisen median. VR360+ media kiinnostaa ja aktivoi!

Kilroy VR360+ media toimii kaikissa markkinoilla olevissa nettiselaimissa. Yhtä lailla tietokoneen, pädin tai älypuhelimen ruudulla tai vaihtoehtoisesti VR-laseissa. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että tämä virtuaalitodellisuusmedia aktivoi kaikki heidän verkkosivuillansa vierailevat.

Tarjoamme Kilroy VR360+ median kustannustehokkaalla ”avaimet käteen” mallilla täyden palvelun sisällöntuotantotalona. Kuvaamme kohteet, editoimme median ja julkaisemme sen julkaisujärjestelmässä, josta se voidaan linkittää ja sisällyttää asiakkaan verkkosivuille.

Kilroy Media yhdistää digitalisaation, ammattikuvauksen sekä asiakasprojektien hallinnan korkean kapasiteetin palveluyhtiöksi. Yhtiön toiminta-alue on pääasiallisesti Suomi, minkä lisäksi teemme kuvausprojekteja myös Euroopan matkailukohteissa.

Messuilla on tavattavissa Kilroy Median perustajista:

Timo Miettinen, 040 835 4585
Sami Koskinen, 044 269 7633
myynti.kilroy.media@gmail.com


TripAdvisor


Nordic Explorer


TAZ Action Group 

Kommentit