Viisi syytä osallistua IFITT Talk@Helsinki -tapahtumaan 22.1.2016

Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos, IFITT Finland ja SKÅL International Finland järjestävät Matka 2016 -messujen yhteydessä seminaarin mobiililiiketoiminnasta matkailualalla. Seminaarissa käsitellään hotellien mobiilimarkkinointia, uusimpia trendejä sekä mobiilia matkailun verkkokauppaa. Tässä viisi syytä osallistua seminaariin:
1) Matkailu on jo pitkälti mobiililiiketoimintaa. Matkailijat hyödyntävät mobiililaitteita aktiivisesti ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen. Mobiililiiketoiminta kehittyy jatkuvasti ja tämä seminaari mahdollistaa ajan tasalla pysymisen uusimmista trendeistä ja mahdollisuuksista.
2) Erinomaiset ja ajankohtaiset esitykset tärkeästä aiheesta. Seminaarissa on edustajia niin Heliokselta, Googlelta kuin TAZ action groupistakin ja esitysten tarkoituksena on antaa ideoita ja keinoja kehittää matkailun mobiilia liiketoimintaa.
3) Mahdollista verkostoitua tutkijoiden, matkailuyrittäjien, järjestöjen ja teknologiayritysten kanssa. Seminaarissa tulet tutustumaan monenlaisiin ihmisiin ja aikaa on seminaarissa varattu reilusti verkostoitumismahdollisuuksiin.
4) Seminaariin ilmoittautumalla pääset osallistumaan myös Matka2016 -messuille. Seminaariin osallistujat pääsevät rekisteröitymällä seminaariin osallistumaan myös Matkamessuille.
5) Seminaari maksaa vain 50€ ja IFITT:n ja SKAL:n jäsenet pääsevät ilmaiseksi mukaan! Olemme pyrkineet painamaan seminaarin osallistumismaksun mahdollisimman alhaiseksi tarkoituksena vain kulujen kattaminen. Haluamme seminaarilla kehittää mobiililiiketoimintaa Suomessa ja toivommekin mahdollisimman monen osallistuvan seminaariin. Paikkoja on kuitenkin vain rajoitetusti!

Ilmoittaudu siis heti sähköpostilla  skalhelsinki@skalfinland.com. Mikäli olet IFITT:n tai SKAL:n jäsen kerro siitä ilmoittautumisviestissä. 

Seminaarin kielenä on englanti. Katso lisätietoja ja ohjelma osoitteesta http://www.uefmot.blogspot.fi/2015/12/mot-jarjestamassa-ifitt-talk-helsinki.html

Kommentit