Maaseudun hyvinvointimatkailun ytimessä: Prowell

Kirjoittanut Juho Pesonen

Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitoksella on ollut käynnissä Prowell-hanke maaseudun hyvinvointimatkailun kehittämiseksi. Nyt  meillä on ilo kutsua teidät mukaan ProWell - Promoting and Enhancing Rural Wellbeing Tourism -hankkeen loppuseminaariin, joka pidetään 26.08.2015 klo 9.30-16.00 Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa.

Seminaarin ohjelmassa ovat mm. EU-komission terveiset, kansainvälisen markkinatutkimuksen tulokset, maaseudun hyvinvointimatkailun määritelmä ja kriteeristö sekä case-esimerkkejä osallistuvista maista.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Prowell-hanke on Itä-Suomen yliopiston hallinnoima EU-rahoitteinen hanke, johon Suomen lisäksi osallistuvat Latvia, Liettua, Norja ja Tanska.

Seminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan elokuun ensimmäisellä viikolla. Liitteenä kutsu, jossa ilmoittautumislinkki ja ajo-ohjeet. Ilmoittautua voi myös tästä.
Pyydämme vahvistamaan ilmoittautumisenne viimeistään 14.8.2015.

Tervetuloa!

Prowell-työryhmä:
Asnāte Ziemele, Eva Staltmane, Linas Žabaliūnas, Morten Damgaard Nielsen, Anne-Mette Hjalager, Jan Tjosaas, Leiv Vambheim, Trude Rinaldo, Liisa Renfors, Tiina Ruotsalainen, Anja Tuohino, Juho Pesonen ja Antti Honkanen.
Project is co-funded by the EU on transnational thematic tourism products contributing to a more sustainable tourism, and is awarded under the 2013 call for proposals –Supporting the enhancement and promotion of transnational thematic tourism products".
*********************************************************************************Kommentit