eMatkailun kansainvälinen jatko-opiskelijakoulu IFITT Summer School järjestetään Savonlinnassa 5.-8.6.2014

Kirjoittanut Juho Pesonen

Itä-Suomen yliopiston matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos järjestää yhdessä IFITT:n kanssa sarjassaan toisen kansainvälisen eMatkailun jatko-opiskelijoiden kesäkoulun. Kesäkoulu on suunnattu erityisesti matkailun verkkoliiketoiminnan parissa väitöstutkimusta tekeville. Kesäkoulun sisältö valmistaa opiskelijoita tutkimusuralle ja auttaa heitä tulemaan paremmiksi tutkijoiksi. Opiskelijat saavat myös tilaisuuden esitellä omia tutkimuksiaan ja saada kommentteja paikalla olevilta asiantuntijoilta.

Kesäkoulu on loistava paikka tavata sähköisen matkailuliiketoiminnan parissa töitä tekeviä nuoria tutkijoita, oppia tutkimusmenetelmiä ja tutkimuksen tekemistä sekä tietysti pitää hauskaa. Paikalle ovat tervetulleita niin yritysmaailman kuin oppilaitostenkin edustajat sekä kaikki muut matkailun ja teknologioiden parissa työtä tekevät.

Kesäkoulun alustavan ohjelman sekä lisätiedot löytyvät osoitteesta http://www.ifitt.org/home/view/summer_school. Kaikkia jatko-opiskelijoita kutsutaan lähettämään lyhennelmä tutkimussuunnitelmastaan, lisätietoja ja call for abstract osoitteesta http://www.ifitt.org/media/downloadFile/ifitt_doctoral_summer_school2014_cfa.docx.

Kommentit