Matkailustako kasvua? Savonlinnan alueen mahdollisuudet ja uhat matkakohteena


Etelä-Savon  tiedeseura ry:n  III Tieteen Happy Hour -tilaisuudessa pohditaan Savonlinnan alueen mahdollisuuksia ja uhkia matkakohteena
Matkailu on eräs nopeimmin kasvavista toimialoista on yleinen hokema. Savonlinnan kohdalla se pitää paikkansa, mutta kasvua on viime vuosina tullut pääasiassa venäläisten matkailusta. Muiden matkailijaryhmien kasvu on ollut huomattavasti vaatimattomampaa ja siinä on otettu jopa takapakkia.

Alustuksessaan Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksella työskentelevä matkailun opetus- ja tutkimuslaitoksen johtaja, professori Antti Honkanen pohtii kysymystä Matkailustako kasvua? Savonlinnan alueen mahdollisuudet ja uhat matkakohteena. Lähtökohtana tarkastelulle ovat Savonlinnan vahvuudet: oopperajuhlat, puhdas luonto, järvimaisemat, mökkeily sekä sijainti itärajan läheisyydessä.  Alustusta kommentoi Lossiranta Lodgen toimitusjohtaja Christine Lund.

Tilaisuus pidetään 13.2.2014 klo 16.30-18.15 Savonlinnan kirjaston Miitti - salissa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Lisätietoja siitä löytyy Tiedeseuran blogi-sivustolta osoitteesta www.tiedeseura.es.

Kommentit