eMatkailun kansallinen organisaatio IFITT Finland aloittaa toimintansa 20.11.2013!

Kirjoittanut Juho Pesonen

IFITT Finland on osa kansainvälistä International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism (IFITT) –järjestöä. Järjestön tarkoituksena on tuoda yhteen teknologiasta ja matkailusta kiinnostuneet ihmiset niin yrityselämän kuin koulutuksenkin puolelta tarjoamalla mahdollisuuksia verkostoitua sekä mielenkiintoisia seminaareja teknologioiden käyttöön matkailualalla liittyen (www.ifitt.org). eMatkailussa käsitellään teknologioiden kuten sosiaalisen median, mobiililaitteiden sekä internetin vaikutuksia matkailuelinkeinoon; aihe joka on ratkaisevassa osassa määriteltäessä matkailuyritysten kilpailukykyä nykyisillä ja tulevaisuuden markkinoilla.

IFITT Finlandin avajaisseminaari järjestetään Savonlinnassa keskiviikkona 20.11.2013. Seminaarin aiheena on ”eTourism education and eLearning in Finland”. Seminaarissa on aluksi tarkoitus perustaa IFITT Finland virallisesti jonka jälkeen seuraa luentoja, keskustelua ja verkostoitumista. Tilaisuuteen osallistuu etänä IFITT:n varapuheenjohtaja Rodolfo Baggio Bocconin yliopistosta Milanosta sekä paikan päällä IFITT:n hallituksen jäsen Alessandro Inversini Bournemouthin yliopistosta Isosta-Britanniasta. Seminaarin sisältöä suunnitellaan kiinnostavaksi niin matkailuyrityksille kuin koulutuspuolenkin edustajille.

Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos on mukana järjestämässä avajaisseminaaria sekä aktiivisena toimijana perustettavassa IFITT Finlandissa. Jatkossa IFITT Finlandin toimintaa on tarkoitus jatkaa kahdesti vuodessa järjestettävillä eMatkailun seminaareilla. Marraskuun seminaarista tiedotetaan lisää MOT:n blogissa osoitteessa www.matkailututkimus.fi sekä IFITT Finlandin Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/IFITTFinland.

Seminaari on erinomainen tilaisuus verkostoitua eMatkailun asiantuntijoiden ja yritysten kanssa, tavata ihmisiä sekä pysyä kärryillä siitä mitä matkailun verkkoliiketoiminnassa tällä hetkellä tapahtuu. Laittakaa siis päivä jo kalenteriin ylös, lisätietoja tulee sitä myöten kun ohjelma valmistuu. Seminaarin jälkeen 21.-22.11. Savonlinnassa järjestetään Matkailuopetuksen kansalliset neuvottelupäivät joista myös tulee lisätietoa tähän blogiin kun ohjelma on valmis.

Kommentit