Innovative eTourism-seminaari ja sähköisen matkailun teemaviikko Savonlinnassa 29.10.-3.11.2012


Kirjoittanut Juho Pesonen

Savonlinnassa järjestetään Sähköisen matkailun teemaviikko 29.10.-3.11.2012 sekä Innovative eTourism-seminaari. Teemaviikon järjestävät Savonlinnan seudun osaamiskeskus yhdessä Itä-Suomen yliopiston matkailualan opetus- ja tutkimuslaitoksen kanssa. Viikolla keskitytään hyvin laaja-alaisesti sähköisen matkailun eri osa-alueisiin, mutta painopiste on asiakastiedon keräämisellä Internetissä.

Viikko alkaa 29.10. matkailun verkkoliiketoiminnan luennoilla ja jatkuu aina perjantaihin asti. Luennoille on vapaa pääsy, eli jos tuolloin on Savonlinnassa ja aihe kiinnostaa niin ei muuta kuin ilmottautumaan sähköpostilla mavytoimisto@uef.fi. Keskiviikkona ja torstaina Savonlinnasalissa järjestetään Innovative eTourism-seminaari jossa keskitytään asiakastiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen verkossa. Luvassa uusinta aihepiirin tietoa niin alan yrityksiltä kuin tutkijoiltakin!

Viikon ohjelmaan voi tarkemmin tutustua osoitteessa http://www.experiencelab.fi/soskewp/etourismviikko/ ja ilmoittautua voi Savonlinnan osaamiskeskuksen sivuilla http://www.experiencelab.fi/soskewp/etourismviikko/ilmoittaudu-mukaan/.

Viikon aikana on niin paljon mielenkiintoista sisältöä että kaikille löytyy varmasti jotain mikäli sähköinen matkailuliiketoiminta yhtään kiinnostaa (kyllä ainakin pitäisi!). Eipä siis muuta kuin mukaan vaan rohkeasti!


Kommentit