Tervetuloa uudistuneeseen MOT:n blogiin

Kirjoittanut Juho Pesonen.

Luet parhaillaan Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitoksen uuden blogin ensimmäistä viestiä. Vanhalle WordPressiin perustuneelle blogille kävi tekninen kömmähdys jonka johdosta blogimme oli tauolla muutaman kuukauden ajan. Nyt olemme ottaneet käyttöön bloggerin alustan, mutta blogi löytyy silti vanhasta osoitteesta www.matkailututkimus.fi. Vanhasta blogista saatiin pelastettua tekstimuotoinen sisältö, valitettavasti kuitenkin kuvitus hävisi bittiavaruuteen.

Nyt käymme taas uusin voimin kirjoittamaan matkailusta, Matkailualan verkostoyliopiston (MAVY) ja Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitoksen (MOT) toiminnasta. Luvassa on tietoja hankkeiden etenemisestä, uusimpia tutkimustuloksia, käytännön neuvoja matkailua ammatikseen harjoittaville sekä matkailun ilmiöiden käsittelyä. Kirjoituksia tullaan julkaisemaan niin suomeksi kuin englanniksikin.

Uuden blogin myötä olemme julkaisseet myös laitokselle sivut Facebookiin. Twitterissä laitoksen toimintaa voi seurata seuraavasti:
eMatkailu-hanke: http://twitter.com/#!/eMatkailu
Matkailun alueelliset tietovarannot: http://twitter.com/#!/tietovarannot
Blogi: http://twitter.com/#!/MOT_blogi
Matkailu.org: http://twitter.com/#!/MatkailuOrg

Laitoksen omat sivuthan löytyvät vielä tutusta osoitteesta www.uef.fi/mot. Toivotan omasta ja laitoksen puolesta jälleen kerran kaikki tervetulleeksi seuraamaan meidän tekemisiämme matkailun saralla ja osallistumaan aktiivisesti keskusteluun!

Kommentit